• 1404/12/15 - 13:06
  • تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

موکب‌های فرهنگی کانون، میزبان کودکان و نوجوانان

مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در چند شهرستان استان فارس با برپایی موکب‌های فرهنگی میزبان کودکان و نوجوانان شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس،  هم‌زمان با حمله آمریکای صهیونیستی در روزهای ۱۱ و ۱۲ فروردین ۱۴۰۵، مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در چند شهرستان استان فارس با برپایی موکب‌های فرهنگی و هنری، میزبان کودکان و نوجوانانی شدند .

این موکب‌ها در مراکز خنج، قیر و کارزین، جهرم شماره یک، بوانات و بیرم برپا شد و مجموعه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی، هنری و مسابقات برای کودکان و نوجوانان اجرا شد.

این برنامه‌ها با هدف ایجاد فضایی پویا برای حضور فعال کودکان، تقویت خلاقیت‌های هنری، گسترش نشاط اجتماعی، تقویت روحیه همدلی و مقاومت و آشنایی نسل جدید با ارزش‌های فرهنگی و هویتی جامعه برگزار شد.

 

در شهرستان خنج، حضور پرشور کودکان و نوجوانان در موکب فرهنگی مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خنج، فضای محل برگزاری برنامه را سرشار از شور و نشاط کرد. اجرای برنامه‌های جمعی، هم‌خوانی سرودها و مشارکت در فعالیت‌های گروهی، فرصتی فراهم کرد تا کودکان در کنار یکدیگر تجربه‌ای شاد از فعالیت‌های فرهنگی داشته باشند و حس همبستگی و مشارکت اجتماعی در میان آنان تقویت شود.

اجرای برنامه‌های جمعی، هم‌خوانی سرودها و مشارکت در فعالیت‌های گروهی، فرصتی فراهم کرد؛ تا کودکان در کنار یکدیگر تجربه‌ای شاد از فعالیت‌های فرهنگی داشته باشند؛ و حس همبستگی و مشارکت اجتماعی در میان آنان تقویت شود.

در مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قیر و کارزین نیز موکب «دختران و پسران انقلاب (سیدعلی)» با برپایی ایستگاه‌های متنوع فرهنگی و هنری میزبان کودکان و نوجوانان بود. در این موکب ایستگاه‌های نقاشی، کاردستی، اوریگامی و نقاشی صورت برپا شد؛ تا کودکان بتوانند در فضایی خلاقانه استعدادهای هنری خود را بروز دهند. در بخش کاردستی، ساخت مچ‌بندهایی با نماد گل لاله و پرچم ایران انجام شد؛ و در بخش اوریگامی نیز کودکان با ساخت گل‌های لاله یاد و خاطره دانش‌آموزان شهید مدرسه «شجره طیبه» را گرامی داشتند. هر گل لاله با نام یکی از این دانش‌آموزان نوشته شد و بر دیوار موکب نصب شد؛ تا یاد آنان در ذهن و دل کودکان زنده بماند. همچنین مسابقات بازی همراه با اهداء جوایز برگزار شد؛ که به افزایش شور و انگیزه کودکان برای مشارکت در برنامه‌ها کمک کرد.

 

مرکز  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره‌یک جهرم نیز با وجود شرایط نامساعد جوی از جمله وزش باد و بارندگی، برنامه‌های فرهنگی و هنری خود را با تلاش مربیان و دست‌اندرکاران ادامه داد؛ و این فعالیت‌ها با استقبال کودکان و نوجوانان به پایان رسید. در بخشی از این برنامه‌ها پرچم ایران بر دست کودکان و نوجوانان بسته شد؛ اقدامی نمادین که با هدف تقویت حس تعلق به هویت ملی، ایجاد همبستگی میان نسل نوجوان و پاسداشت ارزش‌های مشترک فرهنگی انجام شد.

 

در موکب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز بوانات نیز برنامه‌هایی با محوریت گرامیداشت یاد شهدا برگزار شد. مسابقه دارت و بخش دل‌نوشته به یاد شهدای مدرسه میناب از جمله برنامه‌هایی بود که در این موکب اجرا شد؛ و نوجوانان در فضایی فرهنگی احساسات و نگاه خود را نسبت به مفاهیم ایثار، فداکاری و مسئولیت اجتماعی در قالب نوشته بیان کردند.

 

در شهرستان بیرم نیز موکب مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیرم، با اجرای برنامه نقاشی پرچم ایران برپا شد؛   و در پایان برنامه موکب، کودکان و نوجوانان در رژه خودرویی به سمت روستای کمال‌آباد برنامه‌های سرود خوانی اجرا کردند. این برنامه با هدف گسترش نشاط اجتماعی، تقویت حس مشارکت در فعالیت‌های فرهنگی و ایجاد تجربه‌ای مشترک از حضور در برنامه‌های جمعی برای کودکان اجرا شد؛ و استقبال آنان جلوه‌ای از شور و پویایی نسل نوجوان را به نمایش گذاشت.

 

 

در موکب فرهنگی مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ارسنجان نیز برنامه‌هایی با محوریت بازی‌های بومی و فعالیت‌های هنری برای کودکان برگزار شد. در این موکب، کودکان با شور و شوق در بازی سنتی «لی‌لی» تصاویر مرتبط با جنگ شرکت کردند؛ و فضای برنامه با خنده‌ها و هیجان کودکانه آنان همراه شد.

همچنین کاربرگ‌های رنگ‌آمیزی در اختیار کودکان قرار گرفت؛ تا با استفاده از مداد رنگی و خلاقیت خود طرح‌ها را کامل کنند؛ فعالیتی که با استقبال آنان همراه شد و فرصتی برای بروز ذوق و تخیل کودکان فراهم کرد. در بخش دیگری از برنامه، با استفاده از گواش، نقش پرچم ایران بر چهره کودکان طراحی شد؛ صحنه‌ای که با لبخند و اشتیاق کودکان همراه بود؛ و جلوه‌ای از نشاط، همدلی و امید را در فضای موکب به نمایش گذاشت.

 

لازم‌به‌ذکر است؛ این موکب ها از شروع جنگ حمله رژیم صهیونیستی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند؛ و همچنان در حال فعالیت هستند.  

 

برگزاری این برنامه‌ها نشان داد که فعالیت‌های فرهنگی و هنری می‌تواند بستری مناسب برای پرورش خلاقیت، تقویت روحیه همکاری و شکل‌گیری تجربه‌های مشترک میان کودکان و نوجوانان فراهم کند. حضور پرشور کودکان در این موکب‌ها، در کنار لبخندها، نقاشی‌ها و دست‌ساخته‌هایشان، تصویری از امید و پویایی نسل آینده را ترسیم کرد؛ نسلی که با تجربه‌های فرهنگی و جمعی، پیوندی عمیق‌تر با هویت، ارزش‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی خود پیدا می‌کند.

 

 

 

 

موکب‌های فرهنگی کانون، میزبان کودکان و نوجوانان جنوب فارس

 

موکب‌های فرهنگی کانون، میزبان کودکان و نوجوانان جنوب فارس

موکب‌های فرهنگی کانون، میزبان کودکان و نوجوانان جنوب فارس

موکب‌های فرهنگی کانون، میزبان کودکان و نوجوانان جنوب فارس

موکب‌های فرهنگی کانون، میزبان کودکان و نوجوانان جنوب فارس

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت